ASUS PRO M1 BESTE SMARTPHONE AUTONOMIE

Uitgangspunt ASUS Zenfone Pro M1

Bent u op zoek naar een nieuwe smartphone met een grote autonomie en wilt u geen kapitaal uitgeven? Vandaag praten we over de ASUS Zenfone Max Pro M1. Als wat onmisbaar is voor u in een smartphone is de autonomie en betrouwbaarheid voor 24 uur op 24 dan is dit ASUS Zenfone Max Pro M1 zal zeker voldoen aan je. Laten we niet verliezen meer praten dan en we gaan om de nieuwe Asus Zenfone Max Pro M1 te zien.

ASUS Zenfone MAX Pro M1
ASUS Zenfone MAX Pro M1

ASUS Zenfone Pro M1 in het kort…

Als ik moest deze nieuwe Asus Zenfone Max Pro M1 te definiëren met een enkel woord zou ik zeker zeggen: autonomie. ASUS Zenfone Max Pro M1 is een apparaat dat maakt de batterij Ultra capacent, geassocieerd met een software voor de eerste keer voorraad, de mantra. Dit nieuwe model van ASUS presenteert een batterij van ben 5000 mAh in aanvulling op de vele andere functies die we nu zullen onderzoeken.

Hier is wat we gaan analyseren, proberen om eindelijk een oordeel te geven voor deze Asus Home smartphone.

Pakket

De Max Pro M1 verpakking heeft geen indruk, maar heeft alles wat je nodig hebt. Het bevat zoals gewoonlijk een 5V/2A voeding, een USB/microUSB kabel voor data-uitwisseling en opladen en een paar van in-ear stereo hoofdtelefoon.

HOE HET ERUIT ZIET

ASUS Zenfone Max Pro M1 wordt geleverd met een metalen behuizing en bevatte afmetingen in feite slechts 159 x 76 x 8,46 mm, is iets zwaarder dan zijn concurrenten (181 gram), maar dit is vooral te wijten aan de grote batterij die bevat. De smartphone wordt getoond met een eenvoudig ontwerp, in lijn met de andere apparaten die misbruikt hebben en dat we gewend zijn aan de gebruikelijke structuur. Het maakt geen indruk of positief of negatief als de lijnen van het model zijn nu bekend. We kunnen zeggen dat deze Asus heeft een voorspelbaar ontwerp, maar het is om deze reden dat al vanaf het eerste gezicht de telefoon lijkt zeer vertrouwd.

Op de achterzijde presenteert de vingerafdruk sensor geplaatst in het midden aan de bovenkant van de telefoon. Zijn positie staat u toe om het te raken vrij comfortabel wanneer u smartphone grijpt, ook is het snel en nauwkeurig wanneer u gaat gebruiken om het scherm te openen. Door het houden van de smartphone en het gebruik ervan kunnen we zien dat de fysieke toetsen aan de zijkant goed te drukken en hebben goede feedback.

Hardware

De ASUS Zenfone Max Pro M1 wordt geleverd met een-Core processor met Snapdragon 636 chipset en GPU geven we 509, echt niet slecht voor de prijsklasse. Voltooi de set 4 GB RAM en 64 GB intern geheugen met de mogelijkheid om het uit te breiden met het gebruik van een microSD te observeren ook de mogelijkheid van het gebruik van een tweede SIM. Let op het feit dat in Italië is ook beschikbaar een versie met 3GB RAM en 32 GB intern geheugen tegen een prijs meer inhoud, al met al zijn echt goede hardware-apparatuur voor een smartphone die zich richt op autonomie.

Connectiviteit

Dit is een beetje van de zere noot van de smartphone. De connectiviteit afdeling is discrete, bijvoorbeeld de Wi-Fi is single band, maar heeft een goede Bluetooth 5,0, terwijl de 4G LTE-module is op 150 Mbps, niets spannend, maar als het eerlijk is om op te merken, dit apparaat is gemaakt met het doel van het begeleiden van ons in de boog van Dag (zelfs twee) doet zijn goede werk altijd. Ten slotte, kenmerk van deze tijden niet te nemen voor lief, presenteert ook de FM-radio. De oplaad poort is een microUSB en altijd aan de onderkant, waar de speakers zijn ook aanwezig de 3,5 mm audio-aansluiting.

Weergeven

Deze smartphone wordt geleverd met een 6-inch display en FullHD resolutie in IPS-technologie, de kleuren zijn briljant en de helderheid is goed, als je niet al te veel pretenties. Onthoud altijd dat dit een mid-range smartphone met de focus vooral op autonomie en een vrij stabiel systeem. 

Software

Zoals verwacht voor, ASUS Zenfone Max Pro M1 is uitgerust, voor de eerste keer, Android voorraad of niet alle aanpassingen zijn gemarkeerd ASUS. Op dit moment hebben we de Android versie 8,1 Oreo. Met behulp van het apparaat dagelijks het systeem toont vloeistof, zonder prestaties daalt en het is echt leuk om te werken en te navigeren met deze smartphone. Zoals we herhaaldelijk hebben herhaald, hebben we het niet over een top van de lijn, maar een medium-range apparaat, dus geschikt voor een publiek dat niet beschikt over hoge eisen in termen van prestaties, maar altijd wil grote betrouwbaarheid gedurende de dag. Ik bedoel, het is oke, maar niet te veel.

Camera

De ASUS Zenfone Max Pro M1 wordt geleverd met een Dual 13 megapixelcamera. U de tweede sensor gebruiken om Foto's te maken met blur-effect. De camera software is een van de weinige op maat van Asus en soms presenteert onnodige en overbodige opties, beter te vereenvoudigen. De beelden gezien de bescheidenheid van het fotografische apparaat zijn niet rijk aan details en in minder optimale omstandigheden kan een aantal kwalitatieve achteruitgang, maar dit is geen probleem, omdat degenen die geïnteresseerd zijn in deze smartphone zal het doen voor zijn enorme autonomie en niet voor Neem perfecte foto's. Globaal is het foto-video compartiment meer dan genoeg voor dagelijks en niet-professioneel gebruik.

Autonomie

Het is zeker het hoogtepunt van deze Asus zenfone Max Pro M1, omdat het is uitgerust met een ultra capacent batterij van goed 5000 mAh, in combinatie met een software die goed beheert energiebronnen maakt het mogelijk een gebruik, zelfs voor twee tot drie dagen. Let op de mogelijkheid om de energiebesparing te activeren die de totale autonomie van het apparaat kan vermenigvuldigen. Het is absoluut de beste keus als de nadruk op een telefoon is die u door de dag (en zelfs meer, veel meer) kan begeleiden. Echt uitstekend. 

We vatten snel onder de kenmerken van het apparaat

OVERZICHTsTABEL

Samenvatting technische kenmerken
Besturingssysteem Android voorraad 8,1 Oreo
Grootte 159 x 76 x 8,46 mm
Gewicht 180 gram
Dual SIM U Dual stand door
Connectiviteit LTE 4G naar 150 Mbps
Processor De Snadragon 636 van de kern
Gpu Adreno 509
RAM en intern geheugen 4/64 of 3/32wi
th microSD
Weergeven 6 centimeter
Camera 13 MP + 5 MP voorzijde
Video 4K 30 fps
Batterij 5000 mAh

EINDOORDEEL

ASUS Zenfone Max Pro M1 is zeker een zeer interessante smartphone onder alle gezichtspunten. Onder de sterke punten beschouwen we zeker de autonomie, maar ook de stabiliteit van de software en het gewicht, zere opmerking van de camera, maar het was niet bedoeld als een camera telefoon. 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare smartphone en je hebt geen speciale camera nodig heeft, dan is dit zeker de smartphone geschikt voor u, zal voldoen aan uw wensen en zal nooit verlaten.

Nu kopen tegen de beste prijs op Amazon

You might like